Auto Range dialog -- Dynamic Range edit

Please use this forum to post bug reports, feature requests, tips, etc. for beta versions of Picture Window Pro 8

Moderator: jsachs

Locked
den
Posts: 850
Joined: April 25th, 2009, 6:33 pm
What is the make/model of your primary camera?: Canon EOS-350D/Fuji X100T
Location: Birch Bay near Blaine, WA USA

Auto Range dialog -- Dynamic Range edit

Post by den »

Ref: PWP8 v8.0.2 msi

I use a laptop monitor 1366x762 pixels so that transform dialogs will easily cover browser images. In the case of Auto Range, when it it covers its Browser image and a double LeftClick near the title bar is used to open it for an Edit, the black Dynamic Range marker will un-intentionally move right from zero... ...Also noticed that the mouse icon will change from a single upper right pointing arrow to a double horizontal arrow depending upon the size and geometry of the Browser image space and the Dynamic Range bar of the transform dialog.


1) set File\Preferences\Initial Dialog Position: Lower Left
2) open an image in the Browser
3) open Gray\Autorange; set to FullRange; and OK
Screenshot (2).jpg
Screenshot (2).jpg (100.33 KiB) Viewed 813 times
.

Increase Browser image size so that it is covered by the transform dialog upon a double LeftClick of the mouse.

The black Dynamic Range marker will move right when the dialog opens for edit.
Screenshot (2)-1.jpg
Screenshot (2)-1.jpg (189.49 KiB) Viewed 813 times
.


...den...

jimbhicks
Posts: 33
Joined: August 3rd, 2019, 7:37 pm

Re: Auto Range dialog -- Dynamic Range edit

Post by jimbhicks »

jsachs,

In my checking on this I found that the help screen for the autorange transformation says that "the amount control determines how much of the sharpen transformation is applied to the input image." I assume this is a minor error.

jsachs
Posts: 3288
Joined: January 22nd, 2009, 11:03 pm

Re: Auto Range dialog -- Dynamic Range edit

Post by jsachs »

Fixed for next release.
Jonathan Sachs
Digital Light & Color

Locked